Apartamente Suceava

Image

By aiming to take the life quality to an upper level with the whole realized Projects, Homepark continues to be the address of luxury.

Kyiv | G. Stalingrada Avenue, 6 Vilnius | Antakalnio St. 17
+380(98)298-59-73

hello@homepark.com.ua

© 2020 Homepark | Real Estate & Luxury Homes
Valoarea ansamblului rezidențial Mandachi TWINS, sporită de construirea unui supermarket LIDL

Valoarea ansamblului rezidențial Mandachi TWINS, sporită de construirea unui supermarket LIDL

Zona de intrare în municipiul Suceava, dinspre Fălticeni, Moara și Sf. Ilie, devine una tot mai atractivă pentru investiții, iar valoarea de piață a terenurilor și imobilelor sporește considerabil.

Unul din principalii factori care au dus la o creștere puternică a valorii de piață a celui mai nou ansamblu rezidențial care este în curs de realizare acolo este decizia gigantului lanț german de magazine Lidl de a realiza un supermarket la intrarea în oraș, pe un teren de 11.000 de mp, învecinat direct cu cel al complexului imobiliar Mandachi Twins.

Practic, pe lângă facilitățile puse la dispoziție de dezvoltatorul imobiliar, viitorii locatari ai complexului Twins vor avea la dispoziție, foarte aproape, serviciile renumitului lanț de magazine LIDL.

„Așa cum am preconizat, investițiile în zonă au fost încurajate de proiectul TWINS, astfel că zona se modernizează, se urbanizează, iar nivelul calitativ al vieții crește. Investiția gigantului german reprezintă o garanție în plus a faptului că valoarea de piață a apartamentelor din TWINS va crește simțitor în viitorul apropiat, iar orice investiție într-un apartament în complex este pe deplin inspirată și justificată”, spune dezvoltatorul imobiliar Andrei Mandachi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this